Dip van wortel en appel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de dip aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Indisch Hapje 4 personen

Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Falafelburgers met tzatziki

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Hummus van rode biet van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de hummus aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Midden-Oosters 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata

Snij de lente-uitjes en de oregano fijn. Hak de chilipeper fijn. ...
Ingrediënten: tomaten, kerstomaatjes, tijgertomaten, olijven, radijsjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het platbrood: Meng de gist met het lauwe water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters Hoofdgerecht 4 personen

Scones met gegrilde appel en gerookte paling

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap.  ...
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen