Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Zeewolf met kappers en basilicum
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Gebakken kipsoufflaki met ketchup en couscous
Ingrediënten: kipfilets, blaadjes bloedzurkel of jonge slascheuten, Tomato Ketchup, ras el hanout, sap van 1 sinaasappel
Kaneelbolletjes uit Zweden
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Gevulde pijlinktvis met tomatensaus
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: boter, witte wijn , witte boterhammen, peper, paprika
Gemarineerde lamskoteletten met citrusvruchten