Lentegroenten met dragon en sjalot
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: peultjes, boontjes, erwtjes, look, sjalotjes
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Eenvoudig en lekker: asperges op Vlaamse wijze
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eieren, room, water, citroensap
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Gegrilde artisjok met grijze garnalen en yoghurt-kruidensaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: yoghurt, Zeebrugse gepelde garnalen, artisjokken, zure room, look
Lamsfilet met tijm en honing
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lamsfilet, tijm, acaciahoning, balsamicoazijn, water
Rösti met spek en kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aardappelen, ui, spekblokjes, kaasblokjes, look
Saté van varkenshaasje met pindasaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: cashewnoten, pindakaas, bruine suiker, rijstazijn (wit), look