Gebakken kabeljauw met kruidenolie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemengde kruiden (basilicum, bieslook, peterselie en oregano), olijfolie, kabeljauwhaasjes, tomaat, citroen
Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tuinkers, witloof, grote fazant, boter, peper
Varkenshaasje in bladerdeeg met appel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Jonagolds, varkenshaasje, bladerdeeg, boter, rozijntjes
Wortelsoep met mozzarellatoast
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Worst met preistoemp en graanmosterd
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Duifje met witloof en puree
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sinaasappel, witloof, aardappelen (bintjes), melk, acaciahoning
Preistoemp met victoriabaars en hollandaisesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), preistaven met groen, victoriabaars van ong. 120 gr/stuk, eierdooiers, wittewijnazijn
Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Roodbaarsfilet met lentepuree en vinaigrette 'vierge'
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: fijngehakte zongedroogde tomaten, roodbaarsfilets, aardappelen, fijngehakte kappertjes, boter