Volkorenpasta met zalm en broccoli
Ingrediënten: zalmfilet, ongekookte volkoren pasta, broccoli, magere kaas, zachte of vloeibare vetstof
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zalm in sojamarinade
Ingrediënten: zalmfilets, paksoi, peultjes, rode paprika, kastanje-champignons
Gemarineerde zalm met sinaasappeldressing en spinazie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: sinaasappel, balsamicoazijn, koriander, gember, honing
Zalm en groenten op de teppanyaki
Zalmburgers met wasabimayonaise
Ingrediënten: zalmfilets zonder graten en vel (zo'n 600 gr), kafir limoenblaadjes (of zeste van 1 biolimoen), mosterd, geraspte gember (optioneel), lente-uitjes, fijngehakt
Zalm-venkelcombi
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Zalm met prei en krieltjes in de oven
Ingrediënten: verse zalm, prei, voorgekookte krielaardappelen , vetstof, sojasaus