Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen

Club Camping

Kook de mosselen op de klassieke manier met groenten en look. ...
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Lente-ui met gebakken zeebaars en dipssausje van komkommer en munt

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Maak een mengeling van de komkommerblokjes, dragonazijn, yoghurt, fijngesneden bonenkruid en munt. ...
Ingrediënten: zeebaarsfilets, lente-uitjes, komkommer (in blokjes gesneden), bloem, mespuntje bakpoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Bouillabaisse met zeebaars

De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Bak de langoustinekoppen samen met de look aan in een diepe pan met olijfolie totdat er een aromatische geur van ...
Ingrediënten: langoustinekoppen, tomatenpuree, ui (in ringen gesneden), selder (in schijfjes), venkel (in schijfjes)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Soep 4 personen

Zeebaars met courgette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de courgette in fijne lange julienne en bak aan in wat boter. ...
Ingrediënten: courgette, zeebaars, PH Italian mix, preischeuten, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kruidensoepje met zeebaars

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de tuinkers, raketsla en peterselie gaar in kokend water. Spoel onder ijskoud water. Blender de gegaarde kruiden ...
Ingrediënten: zeebaars (ontschubd met vel), tuinkers, raket sla, peterselie, oud brood
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars met provençaalse saus

Wout Bru - MasterChef

Snij alle groenten in brunoise. ...
Ingrediënten: rode paprika, gele paprika, ui, aubergine, courgette
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Zeebaars gebakken met wulken en een praline van butternut

Wout Bru

Mengeling voor de zeebaars: Olijfolie in een pan, sjalotjes (12gr) en champignons toevoegen. Kort aanstoven (5min.) ...
Ingrediënten: zeebaarsfilet met vel, brunoise van wulken (voorgegaard), brunoise van champignons, fijngesneden sjalotjes, olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje

De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Voor de gegrilde en gerookte groentjes: Snij de aubergines in grote parten, bestrooi ruim met zout en laat een ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen