Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico

Ingrediënten

Wie zegt dat glutenvrij niet lekker is? Sofie gaat aan de slag met glutenvrije spaghetti en topproducten zoals truffel, bospaddenstoelen en secreto iberico. Dit is een speciaal stukje vlees van het Iberico varken. Heerlijk!

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Glutenvrij

Bereiding

  1. Zet een grote pot water met zout op voor pasta. Kook hierin de pasta al dente.

  2. Snij een sjalotje fijn.

  3. Borstel de paddenstoelen proper.

  4. Stoof het sjalotje aan in wat boter. Voeg de paddenstoelen toe. Kruid met peper en zout. Blus met kippenbouillon en een beetje room.

  5. Laat inkoken.

  6. Giet de pasta af. 

  7. Gril het vlees op de licht ingevette grillpan. Kruid met peper en zout.

  8. Rasp wat verse pasta over de saus. 

  9. Meng de pasta onder de saus. Snij het vlees in reepjes. Serveer op een bord. Werk af met Pecorino kaas en verse truffel.

0
Nog geen stemmen