Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico
Ingrediënten
-
800 g secreto iberico varkensvlees
-
200 g bospaddenstoelen
-
100 g pecorino kaas
-
peper
-
zout
-
300 g spaghetti (glutenvrij)
-
1 truffel
-
100 ml plantaardige room
-
½ bot bieslook
-
200 ml kippenbouillon
-
1 sjalot
-
1 klontje boter
Bereiding
Zet een grote pot water met zout op voor pasta. Kook hierin de pasta al dente.
Snij een sjalotje fijn.
Borstel de paddenstoelen proper.
Stoof het sjalotje aan in wat boter. Voeg de paddenstoelen toe. Kruid met peper en zout. Blus met kippenbouillon en een beetje room.
Laat inkoken.
Giet de pasta af.
Gril het vlees op de licht ingevette grillpan. Kruid met peper en zout.
Rasp wat verse pasta over de saus.
Meng de pasta onder de saus. Snij het vlees in reepjes. Serveer op een bord. Werk af met Pecorino kaas en verse truffel.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be