Salade van quinoa met geitenkaas en radijs

Ingrediënten

Deze salade is niet alleen lekker, maar ook eenvoudig te maken en erg snel klaar.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Vegetarisch
Salade

Bereiding

  1. Pel en versnipper de sjalotten. Plet de look

  2. Stoof de helft van de sjalotten aan met het geplette teentje look in olijfolie. Voeg de quinoa toe en stoof nog even kort mee. Blus met het water en breng aan de kook. Laat zachtjes koken tot de quinoa gaar is (ongeveer 20 min.) en giet af

  3. Spoel ¾ van de radijzen en snij in stukken. Marineer met olijfolie en chardonnay azijn. Kruid met grof zout en laat 20 minuten marineren

  4. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en eminceer. Voeg bij de marinade met de radijzen

  5. Snij de koriander, munt en bieslook fijn

  6. Snij de geitenkaas in dobbelsteentjes van 1,5 op 1,5 cm

  7. Meng de quinoa met de gemarineerde groenten, fijngehakte kruiden, versnipperde sjalot, olijfolie, Chardonnay azijn, grof zout en peper van de molen

  8. Snij plakjes van de ramenas en de overgebleven radijzen met behulp van een mandoline en marineer kort in olijfolie en Chardonnay azijn. Vlecht ze tussen de salade van quinoa

  9. Werk af met citroenrasp

4
Average: 4 (1 vote)