Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kabeljauw, oesterzwammen, shiitakes, gewone champignons, aardappelen
Kabeljauw met peterselie panna cotta
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Kabeljauw met kruidenkorst
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gestoomde kabeljauw met venusschelpjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Vis cordon bleu
Ingrediënten: ham, jonge kaas, verse kabeljauw per persoon, bloem, paneermeel
Aïoli
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Gegratineerde visschotel met courgette
Ingrediënten: aardappelen, kabeljauwhaasje, olijfolie, parmezaanse kaas, sap van 1 citroen
Knolselderstoemp met kabeljauw en gedroogde Ganda Ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gebakken kabeljauw met rozensaus
Ingrediënten: aardappelzetmeel, rozenlikeur, visbouillon, rozenwijn, gesnipperd