Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Gare pompoen met bacon
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Ingrediënten: verse tagliatelle, kerstomaatjes, geraspte schil van 1 citroen, knoflook, geperst, basilicumblaadjes
Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Rundstartaar met rucola en parmezaankoekje
Risotto met asperges, paddenstoelen en parmezaan (Asparaguus, Hasselt)
Ingrediënten: witte asperges, sjalotten, risottorijst (bv arborio), kippenbouillon, mascarpone