Gare pompoen met bacon

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de pompoen in kubussen van ongeveer 2 cm. De schil mag eraan blijven ...
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Rundstartaar met rucola en parmezaankoekje

Mijn Pop-uprestaurant!

Snipper de sjalot en hak de kappertjes, augurken en peterselie fijn. Snijd het vlees in zo fijn mogelijke blokjes. ...
Ingrediënten: gepelde steak, sjalot, kappertjes, augurken , eierdooier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Dessert met speculaas

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen. ...
Ingrediënten: speculaas, boter, Philadelphia natuur, suiker, gelatine
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Rammenas met spek en vijgen

Mijn Pop-uprestaurant!

Snijd de rammenas in dunne reepjes van ca. 1 à 2 mm. ...
Ingrediënten: witte rammenas, spekblokjes, venkel, sinaasappelen, appel (Granny Smith)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool

Mijn Pop-uprestaurant!

Bak de kipfilets aan en houd ze warm in de oven op 85 °C. ...
Ingrediënten: kippenborstfilets, savooikool, krielaardappeltjes, uien, champignons
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Wortelcake met ganache van witte chocolade

Mijn Pop-uprestaurant!

Meng de zachte boter met de suiker en voeg dan een voor een de eieren toe. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kabeljauw met aardappelzalf en botersaus

Mijn Pop-uprestaurant!

Schil de aardappelen en houd er enkele apart. Kook de rest in gezouten water. Giet ze af en pureer ze. Werk ze ...
Ingrediënten: kabeljauw, aardappelen, prei, venkel, sjalotten
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het hapje met uier: kook de uier in gezouten water. Giet en spoel af. Herhaal dit proces tot het water mooi ...
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse

Mijn Restaurant!

Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur ...
Ingrediënten: pure chocolade, room, Hagelandse koffielikeur, witte chocolade, room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 12 personen