Koude soep van avocado en spinazie
Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Pompoensoep met tofoe
Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla
Ingrediënten: synergie-brood, kalkoenfilets, notensla, radijzen, romanesco
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van hert, veldsla, kweepeer en aardpeer
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: hertenfilet, ajuin, een takje rozemarijn, kweeperen, scheutje appelazijn