Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bereid de asperges: Maak de asperges schoon. Schil rondom van de punt naar beneden. Snij het 'kontje' ...
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Taco’s met kip en tomatensalsa

Warm de oven voor op 125°C. ...
Ingrediënten: tomaten, rode ui, look, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado

Warm de oven voor op 160°C. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, olijfolie, rode ui, koriander, avocado
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Sandra's Slimme Start: Rijstnoedels met Chinese kool en gehakt

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Meng in een kom het gehakt met de helft van de gember en de knoflook. Kruid bij met peper en zout. ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, gember, geraspt, knoflook, geperst, sojasaus, sesamolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het roosteren van de macadamianoten. Leg ze op een ovenplaat en zet ze ongeveer 5 minuutjes in een oven ...
Ingrediënten: kabeljauw, selder, groene kool, bieslook, cottage cheese
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Kabeljauwfilet met spitskool

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en kruid bij met peper. Snij de ui en ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets met vel, citroen, ui, sesamolie, appelazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Peterseliesoep met gekruide tofu-blokjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardappel, prei, sjalot, ui en de 2 teentjes look fijn en stoof ze aan in wat boter. Bevochtig alles ...
Ingrediënten: groentebouillon, water, peterselie, aardappel, prei met groen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Soep 4 personen

Cholesterolvrije amandelcake

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Klop de eiwitten stijf met de helft van de suiker. ...
Ingrediënten: amandelschilfers, eiwitten, bloemsuiker, Vitelma Finesse, bloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen