Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Millefeuille van langoustine, groenten, kruiden en bloemen
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: langoustines, look, geplet, sjalot, versneden, cayennepeper, druivenpitolie
Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise
Ingrediënten: witblauw rundsvlees (steak), fijngehakt, dijonaise mosterd, eigelen, kappertjes, fijngehakt, worcestersaus
Vitello tonato
Ingrediënten: citroen (sap), zout, peper, ansjovis, mayonaise
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Gepocheerd ei met jus van truffel, compote van ajuin
Ingrediënten: boter, gerookte bacon, gefrituurde uitjes, groene asperges, eieren
Artisjok met ansjovisvinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: artisjokken, citroenen, tijm, zout, laurier