Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Freakshake: Pink Delight
Ingrediënten: aardbeienijs, aardbeienmelk bv. Fristi, aardbeiencoulis, slagroom, roze donut
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Lentesla met tuinbonen, radijsjes en citrusdressing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tuinbonen, groene asperges, peper, zout, courgette
Salade met gegrilde nectarine, mozzarella en rucola
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing