Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Geroosterde groenten uit de oven
Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder
Warme salade van aardappel met salami en schapenkaas
Ingrediënten: aardappelen (krieltjes, zoete, vitelotte,...), sjalot, perensiroop, salami (in één stuk), schapenkaas
Salade van venkel en sinaasappel
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: venkel, sinaasappelen, verse kruiden uit de tuin, appel, boerenbrood
Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda
Ingrediënten: walnoten, zwarte peper, kurkuma, look, groene peper