Griekse yoghurt met appel, gember en noten

Boxy & Boxy

Je lost de suiker op in het water. Je mengt daar de gember onder en verwarmt langzaam tot het kookpunt. Dat mengsel ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Gevorderde Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen

Frisgroene flensjes gevuld met romige bloemkoolcrème

Maak eerst de vulling. Kook de bloemkoolroosjes gaar, laat ze even afkoelen en mix ze met de sojaroom en de brie. ...
Ingrediënten: dragon, spinazie, bloem, boter, melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli

Boxy & Boxy

...
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Asperges in een licht roomsausje

Hak de ui, zongedroogde tomaten en rucola fijn. Schil de asperges en kook ze op klassieke wijze: 15 minuten in ...
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht

Kinderspel: peperkoeken huisje

Neem een blok van vier plakjes peperkoek. Snij er de lange zijkanten af en leg op hun zijde. ...
Ingrediënten: peperkoek, tandenstokers, groene suikerpasta of een vel groen papier, snoep, eventueel verschillende fruitsoorten of groentjes
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gekruide appelsamosa's

Schil de appels en rasp grof. ...
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de vegan choco: smelt de vegan chocolade in de warme amandelmelk. Meng die met de hazelnootpasta, de honing ...
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de boven- en onderkant van de gewassen pompelmoezen. Snij daarna de schil van de pompelmoes. Snij de schil ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen