Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Nestjes van sla en pittig lamsvlees
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), kropsla, lente-uitjes, chilipeper, limoensap
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Gemberlimonade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gember, agavesiroop, limoensap, citroengras, limoen