Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Toast met geprakte erwt en burrata en toast met paprika en ansjovis
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: rode puntpaprika's, edamame bonen, hazelnootolie, diepvrieserwten, sjalot
Quiche met prei en spek
Stokbrood met geroosterde paprika en burrata
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Kaasschotel met witloofchutney en veenbessenbrood
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wortel-kokossoep met curry en koriander
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: uien, look, kokosmelk, rode currypasta, wortelen
Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water