Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Pruimenconfituur met gember en stevia
Ingrediënten: pruimen (zonder vel, zonder pit), gember (vers), sinaasappel (sap), Pec Plus, Pura Via Stevia (kristalkorrels)
Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont
Ingrediënten: havermout (bv. Quaker), amandel- of koemelk, Griekse yoghurt, geroosterde cashewnoten, dadels
Verloren brood met nectarine en notencrumble uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pecannoten, amandelen, havervlokken, havermeel, kokosbloesemsuiker
Karnemelkpap
Ingrediënten: bruine suiker, witte rijst, bloem, suiker, karnemelk
Chocolade-hazelnootmelk van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: geroosterde hazelnoten, water, medjoul dadels, vanillestokje, zout
Zomertip: zo maak je superleuke ijsblokjes!