Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de vegan choco: smelt de vegan chocolade in de warme amandelmelk. Meng die met de hazelnootpasta, de honing ...
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Eetsoep van linzen met bulgur, spinazie en een gepocheerd ei

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

 Laat de verse linzen 12 uren weken in koud water. ...
Ingrediënten: linzen, ui, komijn, mosterd, spinazie
Beginner Meer dan 90 minuten Soep 4 personen

Millefeuille van aubergines en courgette

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de aubergines en courgette in de lengte in dikke schijven. Kruid ze goed met peper en zout aan beide kanten. ...
Ingrediënten: courgette, peper, zout, olijfolie, mozzarella
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de havermoutballetjes: Meng de havermout, pindakaas, lijnzaad, honing en in stukjes gesneden chocolade ...
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans 4 personen

Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje

Het deeg voor de pancakes wordt bereid volgens de instructies op de verpakking. Wij voegen nog een snuifje zout ...
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bevochtig de snijplank. Schil en snij de rode biet. Stoof aan in wat olijfolie. Voeg een grof gesneden teentje ...
Ingrediënten: rode biet, pastinaak, ajuin, tomaat, look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel

De keuken van de Meester

Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn ...
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda

Pascale Naessens

Snijd de look fijn en de groenten in julienne. Stoof eerst de look in een goede scheut olie. Voeg er de kurkuma ...
Ingrediënten: walnoten, zwarte peper, kurkuma, look, groene peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen