Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Stoofpot van kokkels met spek en boerenkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes met vel (ongeveer 180g/pp), boter, peper, zout, olijfolie
Salade van venkel en krieltjes
Ingrediënten: venkel, dille (of venkelloof), (soja)boter, kappertjes, krieltjes
Wortelstoemp met gepocheerd ei en bieslookroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout
Garnalen met truffel en knolselderspaghetti
Ingrediënten: grijze garnalen, knolselder, truffelolie, limoen, truffelschilfers