Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Gerookte paling met krokante groentjes en rodebietmayonaise
Ingrediënten: granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten, scheutje balsamicoazijn
Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette
Ingrediënten: reepje gemarineerde zalm, wakame, granny smith, witte sezamzaadjes, Chinees rijstpapier
Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes
Ingrediënten: gedroogde lomo (charcuterie), kleine blaadjes kervel, schijfje wit brood, zilverpoeder (facultatief), een halve liter olijfolie
Gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja
Ingrediënten: sint-jakobsnootjes, schijfje wit brood, dille, groene kruidencoulis, boter
Gefrituurde gamba met basilicumvinaigrette
Ingrediënten: gepelde gamba's, paneermeel/panco's, bloem, losgeslagen eiwit, eierdooier
Kerstomaatje met krab
Gevulde en geroosterde chiconettes met peer en zoetzure saus van abdijbier
Ingrediënten: fijngehakte sjalotjes, geperst knoflookteentje, olijfolie, fijne kristalsuiker, rodewijnazijn
Vanilleroomhoorntjes en worstenbroodkrans
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bladerdeeg, dorure (eidooier + scheutje melk), gemengd gehakt (varken/rund), sjalot, brood (2 à 3 cm dik)