Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Dagen Zonder Vlees: pasta puttanesca
Ingrediënten: olijfolie, kappertjes, olijfolie, rode ui, look
Eenpanspasta met broccoli, erwtjes en asperges
Vegetarische pasta met courgette rolls en paddenstoelen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Vegetarische risotto met gele stekelzwam en aubergine
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gele stekelzwammen, arborio rijst, olijfolie, ui, knoflook