Paasdessert met Maredsous, bier en kaas
Ingrediënten: Maredsous Fagotin Traditie, bruin brood, Luikse siroop, peren, amandelen
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Smoothie met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
3 zomerse variaties op de bekende Gin-Tonic
Ingrediënten: limoensap, gin, muntsiroop, tonic, limoen
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Chocolademousse met pannenkoekjes en muntthee
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Labo sorbet van aardbei voor kinderen
Ingrediënten: aardbeiensap of diepvriesaardbeien, honing, munt, droogijs,
Gezonde energieboost: Milkshake van aardbeien met yoghurt
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: bloemsuiker, citroen (sap), yoghurt met aardbei, halfvolle melk (ijskoud), kardemom (eventueel)
Mocktail met rozemarijn en pompelmoes
Ingrediënten: water, suiker, rozemarijn, pompelmoes, spuitwater