Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Croustillant van langoustine met limoenespuma
Ingrediënten: wijnazijn, gekonfijte tomaten (julienne), gesnipperde sjalot, chips van artisjokbodems, gedroogde ham (julienne)
Lekker Iers: Shortbread met zalm en dille
Ingrediënten: boter (Kerrygold), kristalsuiker, bloem (gezeefd), volkorenbloem (gezeefd), suiker (om te bestuiven)
Gebakken ganzenlever met crème van rode biet
Ingrediënten: stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram, granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten