Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Wafels zonder melk en eiwit
Ingrediënten: bloem, kristalsuiker, margarine of sojaboter, eigelen, sojamelk
Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij
Ingrediënten: kristalsuiker, eieren, zelfrijzende gluten- en lactosevrije bloem, maïszetmeel, bicarbonaat
Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder
Bake My Day: confituurtaart met abrikozenconfituur en tijmkorst
Ingrediënten: bloem, amandelpoeder, Bourbon vanille suiker Dr. Oetker, zout, vanillestokje Dr. Oetker