Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Gebakken kippenblokjes met maïssalade en chilimayonaise
Ingrediënten: gekookte maïskolf of, maïs, platte peterselie, fijngesnipperde rode ui, feta
Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Vistaco met frisse groentjes en chipotlesaus
Ingrediënten: tortilla's, witte vis naar keuze, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder
Arepas met gegrild vlees, avocado en chimichurri saus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: dikke steaks, peper en zout, olie, komijn, venkelzaad
Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wok van rundsvlees met zoete soja en paksoi
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: sjalotten (fijngesneden), paksoï (reepjes), filet pur, in reepjes, gember, rode chili