Rauwe zalm met zalmeitjes en tomaten

Pascale Naessens

Snijd de tomaten in kwarten. Wrijf elk stuk met het vruchtvlees naar beneden door een metalen zeef, zodat je in ...
Ingrediënten: zalmfilet, zalmeitjes, tomaten, bieslook, sap van 1/4 citroen
Beginner Minder dan 15 minuten Hapje 4 personen

Dip van wortel en appel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de dip aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Indisch Hapje 4 personen

Zelf frituursnacks maken: Kaassticks

Leg de reepjes spek op een bakplaat met bakpapier. ...
Ingrediënten: spek, bloem, panko, mozzarella,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Cannelloni van zeebaars met groene papaja

Sergio Herman

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, olijfolie, sojasaus, sushi-azijn en peper) en breng ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Dipsaus met rode biet en feta

Pieter Declercq

Doe alles in een blender. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar

Snij de lenteui fijn. ...
Ingrediënten: nacho's, cheddar kaas, lente-uitjes, pikante tomatensalsa, chilipoeder
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Mexicaans Hapje 4 personen

Croque monsieur met blauwe kaas en peer

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd het rozijnenbrood in een mooie vorm (eventueel in cirkeltjes).  ...
Ingrediënten: blauwe kaas, rijpe peren, raketsla, speculoospasta, rozijnenbrood
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Opgevulde tomaatjes met Maredsous

Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Zelf chips maken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Gebruik vastkokende aardappelen. Snijd de aardappelen in zeer regelmatige fijne schijfjes met een mandoline. ...
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten

Pieter Declercq

Verkruimel de feta. Doe in een maatbeker. ...
Ingrediënten: feta, Griekse yoghurt, olijfolie, zongedroogde tomaten, zeezout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen