Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Vietnamese loempia's met een overheerlijke sweet chili saus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: ciderazijn, witte rijstazijn, suiker, , boter
Tempura van garnalen met 3 vinaigrettes: Kiwi, mango, framboos
Ingrediënten: rauwe garnalen (10/20), vers of diepgevroren, bloem, saffraan, spuitwater, zout
Loempia met kip
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: loempiavellen (Spring roll pastry), kippengehakt, sojascheuten, wortel in julienne gesneden, eiwit
Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus
Gestoomde lenterolletjes met Indische rivierkreeftjes
Vietnamese 'nems' met varkensvlees
Truong Thi Quyên (Gwen) - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: vierkante of ronde rijstvellen, varkensvlees, sojavermicelli (Suzi Wan), zwarte paddenstoelen (Suzi Wan), sojascheuten