Ricotta met chocolade en rode vruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de fijngesneden aardbeien, frambozen en myrtilles in een glas of een kommetje. ...
Ingrediënten: chocolade, ricotta, room, frambozen, blauwe bessen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de aardbeien. Verwijder kroontjes. Snij in plakjes van een halve centimeter dik. Snij vervolgens in balkjes ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater

Bill Granger - Bill's Food

Klop de eierdooiers en de honing 10 minuten met een mixer tot een dikke, bleke, romige massa die verdubbeld is ...
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 6 personen

Panna cotta met sinaas en saffraan

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de sinaasappel à vif. Haal de billletjes af en spaar het sap. ...
Ingrediënten: sinaasappelen, room, steranijs, dragon, saffraan
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Mix de frambozen met de suiker en passeer ze door een zeef. ...
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Panna cotta met witte chocolade en frambozen

Week de gelatineblaadjes in koud water.  ...
Ingrediënten: frambozencoulis, gelatineblaadjes, room, melk, witte chocolade
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Mix de eierdooiers met de helft van de suiker tot je een witte massa bekomt die linten trekt (ruban). ...
Ingrediënten: room, grote meringue, suiker, eieren gesplitst, verse abrikozenconfituur (of een andere confituur)
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Semifreddo van vijgen

Claudia Allemeersch

Laat de glühwein en de honing inkoken tot een dikke vloeibare siroop. Hou apart. ...
Ingrediënten: honing, glühwein, , griessuiker, volle yoghurt
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Panna cotta van witte chocolade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Breng de room aan de kook en los er 200 g chocolade en de geweekte gelatineblaadjes in op. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Tiramisu cupcakes

Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de cupcakeschaal met papieren vormpjes. ...
Ingrediënten: ongezouten boter, eieren, lichtbruine suiker, gewone bloem, instantkoffie opgelost in 2 th lepels kokend water
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen