Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, grote meringue, suiker, eieren gesplitst, verse abrikozenconfituur (of een andere confituur)
Semifreddo van vijgen
Ingrediënten: honing, glühwein, , griessuiker, volle yoghurt
Panna cotta van witte chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tiramisu cupcakes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, eieren, lichtbruine suiker, gewone bloem, instantkoffie opgelost in 2 th lepels kokend water