Risotto met zalm en groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: risotto rijst, water, PH Visbouillon, sjalot, look
Pasta met curry en zeevruchten
Ingrediënten: tomaten, appel, kervel, zeevruchten mengeling, selderstengels
Kalfslapje alla milanese
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: paneermeel, gemalen Parmezaanse kaas, bloem, zout, eigelen
Tataki van bonito
Ingrediënten: superverse tonijnfilets (bonito) van ca. 500gr totaalgewicht, metalen spiesen, kom met ijsblokjes, stuk verse gember, knoflook
Lamskoteletjes in een pestosausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rucola, Parmezaan (geraspt), pijnboompitten, rijstspaghetti, lookkruiden
De authentieke pizza margherita
Ingrediënten: tarwebloem, lauw water, zout, bakkersgist, tomatensaus
Misosoep met schelpen
Ingrediënten: water, kombu van 5 cm (te vinden bij de toko), sake, tapijtschelpen, goed schoongespoeld, miso (te vinden bij de toko)