Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Kort gebakken inktvis met chorizo en groene asperges
Ingrediënten: Arbequina-olijfolie, zout, peper, garam masala, citroen
Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Paprikasoep
Ingrediënten: uien, rode paprika's, groene paprika, knoflook, vetarme kippenbouillon
Pompoensoep met appelballetjes van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soep van tomaat en geroosterde paprika
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: puntpaprika's , kipgehakt, versgemalen peper , zeezout, nootmuskaat