Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Wortelpuree
Ingrediënten: wortelen, aardappelen (bintjes), zout en peper, nootmuskaat, volle room
Appelchutney
Ingrediënten: limoenzeste, citroen (sap), zachtzure appels, walnoten, gele pitloze rozijnen
Tomatenchutney
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Tomatensaus
Piet Huysentruyt - Start to Cook
Ingrediënten: tomaten, boter, ui, look, water