Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Bastilla met geitenkaas en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Lamsbrochettes met kruiden en tabouleh met druiven
Ingrediënten: ontvette lamsschouder (in blokjes, Europees lam), bulgur of couscous, platte peterselie, munt, lente-uitjes
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gazpacho met watermeloen
Brickpakketjes met kefta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken