Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: butternut pompoenen, pastinaak, knoflook, verse tijm , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Falafelburgers met tzatziki

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata

Snij de lente-uitjes en de oregano fijn. Hak de chilipeper fijn. ...
Ingrediënten: tomaten, kerstomaatjes, tijgertomaten, olijven, radijsjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het platbrood: Meng de gist met het lauwe water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters Hoofdgerecht 4 personen

Steak Stroganoff met kroketjes en een fris slaatje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de saus. Snij de paddenstoelen in schijfjes. Was de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snij in dunne ...
Ingrediënten: steaks (200 gram per persoon), tomaat, paprika, witte paddenstoelen, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Russisch 4 personen

Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit heerlijk gerechtje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

 Snij de uien fijn. Net zoals de venkel, gele paprika’s, tomaten en look. ...
Ingrediënten: gele paprika's, venkel, look, tomatenconcentraat, vleestomaten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 6 personen