Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda

Sergio Herman

Kokkels: Stoom de kokkels (zandvrij) 1 minuut in de stoomoven of een stoompan. Neem ze uit de schelp en leg ze ...
Ingrediënten: chilipeper, munt, koriander, sjalot, sojascheuten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Pieter Declercq

Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes. ...
Ingrediënten: nacho's, look, paprika, kerstomaatjes, tabasco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Gazpacho van Bram Bonamie

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Rooster een handvol amandelen in een pannetje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Soep 4 personen

Lenterolletjes met groentjes en kip

Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken

Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water. ...
Ingrediënten: rijstpapier, glasnoedels (vermicelli), ketjap manis, wortel, komkommer
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het grijze vettige gedeelte van de zalm. Tip: scherp mes. Snij in flinterdunne plakjes. Leg op een bord. ...
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

De lenterolletjes maak je aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Chinese dumplings en cocktail 'saketini'

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder de buitenste bladeren en het worteltje van de lente-ui. Snij overlang in twee en daarna zeer fijn. ...
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen