Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Brandade van gerookte forel met wakamesaus, mosselen en garnaaltjes van An Steyvers
Ingrediënten: gerookte forel, aardappelen (vastkokend), melk, ui, laurier
Bloemkoolsoep met zalm en roze peper
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, roze peper, fijngehakte peterselie, zalm, knoflook
Granola met Nutella, vanilleyoghurt en rood fruit
Ingrediënten: havermout, amandelen, pompoenpitten, hazelnoten, zonnebloempitten
Tartaar van zalm met asperges
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse zalm, kwarteleitjes, noriblad, witte asperges, mayonaise