Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 200°C. ...
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Salade 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: butternut pompoenen, pastinaak, knoflook, verse tijm , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Soep van tomaat en geroosterde paprika

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de soep aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: puntpaprika's , kipgehakt, versgemalen peper , zeezout, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Soep 4 personen

Zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofpotje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst (500g), groentebouillon , rode uien, olijfolie, wortelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Ratatouille op twee manieren

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: grote trostomaten, geroosterde paprika's, gepelde tomaten, knoflook, peterselie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Vegetarische moussaka met aubergine, feta en veggie gehackt

Pieter Declercq

Voor de saus: meng plattekaas met Griekse yoghurt, fijngesneden peterselie, tijm, basilicum en kruid met peper ...
Ingrediënten: aubergine, courgette, feta, Griekse yoghurt, plattekaas
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Grieks 4 personen

Sandwich met hummus, lamsburger en gegrilde paprika

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de paprika's. Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Bij Sofie was dit 280 graden. Leg de gewassen ...
Ingrediënten: Marokkaans brood, lamsgehakt, ajuin, lente-uitjes, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten

Claudia Allemeersch

Snij het vlees in stukjes. ...
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen