Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder