Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gegrilde sardientjes met pastasalade van artisjok, tomaat en olijven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: sardientjes filet, opgelegde zachte artisjokken, gele kerstomaatjes, rode kerstomaatjes, look
Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, gerookte zalm, Ganda ham, olijfolie, viseitjes