Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Gnocchi met ricotta
Naan met granaatappelraita
Ovengedroogde tomaatjes
Ingrediënten: rijpe vleestomaten, olijfolie, balsamico azijn, tijm, grof zout
Citroenrijst
Ingrediënten: rijst, zonnebloemolie, zwart mosterdzaad, asafoetida, chana dhal (gele spliterwten)
Zelfgemaakte tomatenpassata
Courgetteslaatje
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: takken verse munt, verse rode chilipeper, citroen, minicourgettes, in diverse kleuren, bocconcini (kleine mozzarellabolletjes)