Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Salade van meloen, mozzarella en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Cavaillon meloen, porto, rucola, blauwe bessen, mozzarellabolletjes
Soep met kikkererwten en pesto met gegrilde ham
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork