Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Italiaans geroosterde vijgen
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Gebakken rijst met ei en prei
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: basmati rijst, prei, ajuin, Fama (bakboter), Thaïse kruiden