Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Wijting met ratatouille
Bami Goreng van Sofie Dumont
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: Chinese eiernoedels, varkenslapjes (150/pp), arachideolie, eieren, look
Gemarineerde zeebaars met wokslaatje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Chinese kool, zeebaars, balsamicoazijn, sojasaus, citroensap