Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zalmcarpaccio met krokante sla en zelfgebakken naanbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, volle yoghurt (evt. plantaardig), zout, lookpoeder, garam masala
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze