Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Thaïse steaksalade
Ingrediënten: wortels, steak van goede kwaliteit, verse peterselie, verse koriander, chilipepertje
Tom yam met scampi's (tom yam kung)
Ingrediënten: tot 5 chilipepertje, in ringen gesneden, champignons, in schijfjes gesneden, citroengras, versneden in stukjes van 3 cm, ajuin, in grove stukken gesneden, galanga, in plakjes van 2 mm gesneden
Inktvis in tomatensaus
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Tom kha kai
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga, kokosmelk, kippenbouillon, kipfilet in reepjes, vissaus