Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Gebakken rijst met kip en veel groenten
Ingrediënten: mok rijst, mokken gare kipfilet in stukken gesneden, uien, grote wortelen, teentjes look
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Thaiburger met Aziatische salade
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van