Bastilla met geitenkaas en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Lamsbrochettes met kruiden en tabouleh met druiven
Ingrediënten: ontvette lamsschouder (in blokjes, Europees lam), bulgur of couscous, platte peterselie, munt, lente-uitjes
Russische salade
Syrniki: Russische cottage cheese pannenkoeken
Lamsyakitori, lekker lam op een stokje
Ingrediënten: lamsbout in blokjes gesneden (Europees lam), Thaise basilicum, look, limoen, paprikapoeder (zacht)
Dürum zelf maken
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Chapati
Ingrediënten: bloem, olie, lauw water, zout,