Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen

Een heerlijke tisane of kruidenthee van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf een lekkere karaf tisane aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: oregano, salie, munt, water (heet), honing
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata

Snij de lente-uitjes en de oregano fijn. Hak de chilipeper fijn. ...
Ingrediënten: tomaten, kerstomaatjes, tijgertomaten, olijven, radijsjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Gamba's diabolique met Griekse pasta

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de gamba’s: Pel de gamba’s gedeeltelijk. Laat een deel van het staartje eraan. Verwijder langs de ...
Ingrediënten: Griekse pasta of orzo, peper, olijfolie, fetakaas, zeste van citroen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik

...
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters 4 personen

Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de dressing en salade: stoom de edamamebonen. Pel ze.  ...
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters 4 personen

Bastilla met geitenkaas en pruimen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans 4 personen

Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas

Pieter Declercq

Maak eerst de "lijm". Meng olijfolie, peper, zout met honing goed onder elkaar. ...
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans 4 personen

Tajine van zeeduivel met olijven en ratte-aardappeltjes

Trek het doorschijnende vlies van de zeeduivelstaart af. Snijd de filets van de middengraat af. Verwijder de witte ...
Ingrediënten: zeeduivelstaart zonder vel, knoflook, rode paprika, ratte-aardappeltjes, droge witte wijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Boekweit blini’s met haring, komkommer en aardappelsalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het blinibeslag. Weeg alle ingrediënten af. Meng de twee soorten bloem, het bakpoeder en het zout onder ...
Ingrediënten: (volkoren) boekweitbloem, bloem, bakpoeder, zout, melk
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Russisch Hoofdgerecht 4 personen